cartel fira modernista

Fira Modernista i Festa Major . Cuidem la teva salut de manera integral . Sessions personalitzades i tallers.

Cuidem la teva salut de manera integral . Sessions personalitzades i tallers.

Com a Integral, Cooperativa de Salut hem preparat les següents activitats a la nostra carpa per apropar-te els nostres serveis de salut integrativa:

– Taller de Salut visual. 5 proves per experimentar si el vostre sistema visual està en condicions òptimes per afrontar el dia a dia en la feina i les activitats quotidianes . Montse Augé, optometrista i terapeuta visual.

Massatge neurosedant de peus. Sessions personalitzades de 15 minuts . Aurea Gómez, Mar Jabaloyes, Adela Jimenez terapeutes manuals

Asessorament casa sana i harmònica: Feng Shui, Electrocontaminació i Salut ambiental: Sessiones personalitzades de 15 minutss. Glòria Vilalta, ingeniera i profesional del Hábitat.

Punts d?’acupuntura per a la teva salut: Sessions personalitzades de 15 minuts. Nerea Huarte, fisioterapeuta acupuntora i Cristina Domingo, metgessa acupuntora.

Escaner de bioresonància (ESBIA) per equilibrar la teva salut. Sessions informatives amb Eulàlia Torrelles, metgessa homeòpata

Acompanyament familiar sistèmic individual representació amb “clics”. Sessions personalitzades de 30 minuts. Rosa Chacón, terapeuta familiar sistèmica.

Pots reservar les sessions directament ala nostra carpa els dies de la Fira o els dies abans al nostre telèfon: 934 677 420. També pots enviar un correu a  info@integralcentremedic.com o visitar-nos al nostre centre al carrer Diputació, 321 1-1 ( cantonada amb Bruc). Barcelona