Taller Reconnecta amb la calma

Relaxació, respiració conscient, Yin Yoga i Meditació per gestionar l’ansietat en el teu dia a dia.

Reconnecta amb la calma

Moltes vegades, amb el tràfec del dia a dia, acabem immersos en un estat de neguit constant del que ens resulta difícil desenganxar-nos. Sabem que hem de parar, sabem que hem de fer-hi alguna cosa, però moltes vegades no sabem el què ni el com.

Aquest taller nèix de la necessitat de trobar eines útils i fàcils d’aplicar en el nostre dia a dia i que ens permetin gestionar de manera efectiva aquest neguit intern.

Què farem?

  • Introducció. L’ansietat no ve del no-res, sinó que és una resposta fisiològica, neurològica i psicològica del nostre organisme davant d’una amenaça que no desapareix.
  • Relaxació corporal. Per trobar la calma necessitem reconnectar amb elnostre cos.
  • Pràctica de respiració conscient. La respiració és un altre dels pilars en la gestió de l’ansietat. Practicarem tècniques respiratòries dirigides que van més enllà de la pròpia consciència respiratòria i que ens permetran tenir més connexió amb l’estat present.
  • Yin yoga. Aquest estil de yoga, molt més calmat i introspectiu, t’ajudarà a integrar els coneixements que has anat adquirint durant el taller, posant-los en pràctica in-situ. El moviment suau i calmat del yin yoga pot convertir-se en una excel·lent pràctica de meditació dinàmica per a calmar el cos i la ment.
  • Meditació. Aquesta pràctica ens ajudarà a retrobar-nos amb allò que és realment important per a nosaltres i, així, donar-nos l’oportunitat de poder viure una vida amb plena consciència i equilibri intern.

Quan?

Divendres 26 de gener de 18:00 a 20 h

Divendres 23 de febrer de 18:00 a 20 h

On?

Integral, Cooperativa de Salut. c/ Diputació, 321 1-1 08009 Barcelona.

Qui?

Imparteix el curs: Víctor Argüelles, osteopata i fisioterapeuta i Laura Regàs, terapeuta i dietista integrativa a Integral, Cooperativa de Salut

Cost:

 30 euros

*Sòcies de la cooperativa 10% dte.

Reserves i inscripcions:

info@integralcentremedic.com / 934 677 420

Descarrega el flyer aquí: Taller Reconnecta amb la calma web

Us esperem!